Er ditt hus tydelig merket med husnummerskilt?

 

Å ha et husnummerskilt er viktig av flere årsaker. For eksempel kan det være avgjørende i nødsituasjoner der utrykningskjøretøy skal finne raskt frem.

 

Nummerskiltet gjør det lettere for besøkende å finne frem og orientere seg. Dette gjelder både for privatboliger, men også for hytter og andre fritidsboliger på fjellet eller ved sjøen.

Et husnummerskilt gjør også jobben til postbudet lettere. Så lenge huset ditt er merket med rett nummer er det enkelt å vite hvor posten skal leveres.

Og ikke minst kan husnummerskilt være avgjørende i nødsituasjoner der utrykningskjøretøy skal finne frem til riktig sted. Nummerskiltet på huset ditt er faktisk et livsviktig hjelpemiddel for at ambulanse, brannbil eller politi skal kunne hjelpe deg. Et tydelig husnummerskilt kan derfor redde liv, og det er viktig å merke boligen riktig (lenke til saken Slik merker du boligen med dørskilt).

Proffprint kan hjelpe deg med nummerskilt til både hus og hytter, her finner du rett og slett husnummerskilt til alle typer boliger. Husnummerskiltene leveres i materialene aluminium og akryl, samt i ulike størrelser og farger. Vi jobber alltid for å benytte bærekraftige og holdbare materialer i våre skilt.

Nummerskiltene kan bestilles i forskjellige fonter og materialer i vår designomat (lenke). Du kan velge mellom tre størrelser, men er du usikker anbefaler vi at du sjekker om din kommune, borettslag eller nabolag krever spesielle husnummerskilt. Hvis ikke kan du selv bestemme størrelse og design.

Les også: Slik løfter du inngangspartiet med dørskilt