Slik løfter du inngangspartiet med dørskilt

 

Med koronapandemien har vi blitt mer opptatt av hvordan vi har det rundt oss. Under nedstengingen av Norge i 2020 var det mange som benyttet sjansen til å oppgradere og pusse opp egen bolig. Plutselig hadde man tid og lyst til å sette søkelys på det estetiske, siden vi tilbrakte, og fortsatt tilbringer, så mye tid hjemme.

 

Men det er ikke bare inne vi kan ha det fint. Også ute er det viktig at man trives. Da er inngangspartiet spesielt viktig. Inngangspartiet er ofte det første man ser, og som gjester legger merke til når de, nå igjen, kommer på besøk.

Ønsk velkommen med skilt

Proffprint hjelper deg gjerne med å finne rett navneskilt, dørskilt eller velkommen-skilt til ditt inngangsparti. Et skilt som ønsker velkommen og forteller hvem som bor der, utgjør ofte den lille ekstra detaljen.

Hos oss kan du velge mellom en rekke ulike skilt i bærekraftige og holdbare materialer. Hva med å endelig bestille de store moderne husnummertallene du alltid har drømt om? Eller kanskje det er på tide å få hele familierekka opp på veggen?

Kombiner med flere

Hva med å kombinere flere skilt? Ett navneskilt med familiens medlemmer og ett velkommenskilt. Bruk gjerne blomster eller annen dekor for å skape en helhet. Vi kan love at de som kommer på besøk vil føle at de blir tatt godt imot. Ikke minst vil inngangspartiet gi deg glede når du kommer hjem etter en lang dag.