Ditt første dørskilt

 

Det er mange ting som skal ordnes når man flytter for seg selv for første gang. Å etablere seg kan innebære både nytt sted og ny adresse. Da er det også fint å ha et dørskilt på plass.

 

Proffprint har mange ulike design å velge mellom for deg som er førstegangskjøper eller som ønsker å få opp et flott hjemmelaget dørskilt ved inngangspartiet. Designet lager du ved å bruke vår designomat

Design ditt eget dørskilt

Ved å trekke ned pilene velger du ønsket materiale, skrift og størrelse på dørskiltet. Du kan også sette inn ulike bilder (cliparts). Deretter er det bare å bestille. Se saken "Design ditt eget dørskilt" for å få en komplett designguide.

Fordelene ved eget dørskilt er mange. Enten du bor alene, sammen med venner, kjæreste eller familie, kan det vær lurt å ha et personlig navneskilt ved døra. På den måten er det lett å finne frem for de som kommer på besøk.

Skilt døren for sikkerhet skyld

Dørskiltet har også en viktig hensikt når det gjelder sikkerhet. Det kan hjelpe nødetater med å finne frem til rett bolig, spesielt hvis du bor i blokk eller i oppgang med flere leiligheter.

Les også hvorfor huset ditt bør merkes tydelig med husnummerskilt.